FIFPro – Park 20/20

FIFPro – Hoofddorp

Park 20/20 is een concept met de eerste fullservice Cradle to Cradle-geoptimaliseerde werkomgeving. Dit businesspark combineert duurzame ontwerpen en een ecologische aanpak met een grensverleggende blik op zakendoen. Dit alles met het menselijk welzijn als uitgangspunt.

Het gebouw van FIFPro is op maat ontworpen en is de internationale koepelorganisatie voor profvoetballers. Aangrenzend heeft het gebouw een auditorium. Dit zorgt ervoor dat ze een unieke accommodatie hebben voor persconferenties, congressen en seminars. Bij het bouwen zijn duurzame ontwerptechnieken gebruikt, waaronder vloerverwarming en veel natuurlijk daglicht dankzij het grote atrium en de dakramen die over het hele gebouw verspreid zitten. Daarnaast is er een helofytenfiltersysteem aangelegd. Door dit systeem wordt grijs water op een natuurlijke manier gezuiverd en is er frisse en natuurlijke ventilatie om de algehele gezondheid van bezoekers te stimuleren.

FIFPro is een internationale vakbond die zich wereldwijd bezighoudt met professionele voetballers, met 49 landen als lid van de organisatie.
Szczegółowa oferta